LinksContactOpeningstijdenRoute
Welkom bij
VVV Edam
Stadswapen Edam schild
Nederlands  English

Artimare

Bed & Breakfast Artimare is gevestigd in het voormalige postkantoor uit 1888 van Edam, gebouwd door C.H. Peters. Hartje centrum, naast het stadhuis uit 1737 en de VVV.

Een voornaam verblijf in deze B&B: het appartement met loggia/balkon heeft uitzicht op het historische centrum. Geschikt voor 2/4 personen, de hele etage incl. twee 2-persoons slaapkamers waarvan een met luxe badkamer. De ambiance is helemaal in neo-renaissance stijl.

U komt via uw eigen entree met eigen opgang (door de toren) op de 1e etage die u niet met anderen hoeft te delen.

U kijkt uit op het historische centrum van Edam met gezellige winkels, restaurants, enz. En dat alles heel dichtbij Amsterdam, Volendam, Zeevang, het IJsselmeer, Unesco werelderfgoed de Beemster, Hoorn en meer schilderachtige steden en dorpen. 

Vanwege de privacy op de etage wordt het ontbijt (€ 10,00) geserveerd in een grote mand met brood, beleg, eieren, melk, yoghurt, jus d'orange, fruit. Alles vers natuurlijk met allerlei extra's.

Deze accommodatie online boekenDoor het versturen van dit boekingsformulier, vraagt u een boeking aan bij bovenstaande accommodatie. Uw boekingsaanvraag is pas definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen van de accomodatie zelf. Uw boekingsaanvraag is onder voorbehoud van beschikbaarheid op de door uw gekozen data. Normaal gesproken ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de accommodatie.
Adres:
Artimare
Damplein 5
1135 BK Edam     Bekijk kaart »
 
Algemene Voorzieningen:
hal
toilet
woonkamer -kamer en suite- met balkonkamer
slaapkamer
luxueuze badkamer met ligbad, douche, wastafel, bidet en 2e toilet
tv, gratis internet/wifi
kitchenette
Dolce Gusto koffieapparaat
waterkoker
bestek
borden
CV
Telefoon: toon telefoon nr.
E-mail adres: Gebruik het contactformulier op deze pagina »
Locatie: Edam
Ontbijt: Niet inbegrepen
Toeristenbelasting: Niet inbegrepen
Tarieven:
€ 175,00
Voorwaarden:
Anti-rookbeleid
Huisdieren zijn niet toegestaan
Fietsen kunnen worden gestald op het ommuurde terras
Banner Banner Banner Banner