LinksContactOpeningstijdenRoute
Welkom bij
VVV Edam
Stadswapen Edam schild
Nederlands  English

Club 68

Datum: 5 april 2019 - 13 april 2019
Tijd: 20:00 uur - 22:30 uur

Toneelgezelschap Burgernut presenteert: "Club 68".

Lucinda is de gelukkigste vrouw op aarde. Zij runt de nachtclub "Club 68", is stinkend rijk en sinds kort getrouwd met de liefde van haar leven, Hugo. Lucinda is dol op haar kleindochter Lilly en sinds kort heeft zij er door haar huwelijk met Hugo ook nog twee "leuke" stiefdochters bij gekregen. Toch?

Welke deal heeft Hugo gemaakt met Al Brown, de Nederlandse zakenman die het helemaal gemaakt heeft in Amerika? Brown heeft een tv-zender die vooral slechte reality-soaps en talentenjachten uitzendt. Wat zijn zij samen van plan?

Al's kleindochter Sophie lijkt heel schattig, maar samen met haar BFF Rani van Leer kraakt ze iedereen af, inclusief haar moeder Cassandra. De over het paard getilde Sophie krijgt binnenkort echter een bijzondere verrassing te verwerken.

Is echt alles op tv te koop, zoals Al zegt, dus ook een jury? Zullen Lucinda's beste vriend Don en de rest van het club-personeel er achter komen "Who's the next Diva" is?

"Club 68" is een leuke voorstelling met een lach en een traan. De voorstelling is geschreven door Rob van Vliet en geregisseerd door Gerard Meij.


Locatie: MFA De Groote Molen Seevancksweg 93 Oosthuizen     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Kaarten zijn € 10,00 en online te koop en bij Kadoshop Ieniemienie, Raadhuisstraat te Oosthuizen en aan de zaal. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur, behalve zondag 7 april: 14.00 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.
 
Soort: Toneel
Banner Banner Banner Banner