LinksContactOpeningstijdenRoute
Welkom bij
VVV Edam
Stadswapen Edam schild
Nederlands  English

Spin tussen de rozen

Datum: 5 oktober 2018 - 13 oktober 2018
Tijd: 20:00 uur - 22:30 uur

Dit najaar zal de bloedstollende thriller "Spin tussen de rozen" van Alex J. Huber voor het allereerst worden opgevoerd door toneelgroep d'Ye.

Vivian van Eijk ontwaakt in paniek in de villa van de familie Verbeek. Hoe komt ze hier terecht en waarom hangen haar kleren weer in de kast? Haar relatie met de heer des huizes, Harry Verbeek, is immers al weken voorbij. De explosieve Harry en zijn geheimzinnige familie beweren echter anders en ook het bedrijf waar ze werkt geeft dit door als haar woonadres, zo blijkt als de recherche arriveert. Die onderzoekt namelijk de moord op haar baas, waarvan zij gisteravond getuige was....

Nieuwsgierig? d'Ye speelt Spin tussen de rozen vier keer: op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober en een week later op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober in De Singel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur.

De rollen worden gespeeld door Steven Boegem, Simone de Boer, Martine Hamstra, Paul van Kaathoven, Steffie van Montfoort, Jitske Ooms en Lissy Thijssens-Lutz. De regie is in handen van Mijs Heesen.


Locatie: De Singel Burg. Versteeghsingel 5 Edam     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Donateurs € 6,00 Niet-donateurs € 10,00 Reserveren via www.dyespeelt.nl
 
Soort: Toneel
Banner Banner Banner Banner