LinksContactOpeningstijdenRoute
Welkom bij
VVV Edam
Stadswapen Edam schild
Nederlands  English

StreekBierFestival

Datum: 10 maart 2018 - 10 maart 2018
Tijd: 15:00 uur - 22:00 uur

Het StreekBierFestival is een culinair evenement waar het ambachtelijke  bier centraal staat. Zeker 10 brouwerijen zijn vertegenwoordigd en men kan workshops volgen. Goede sfeer gegarandeerd.

Het Streek BIER Festival wordt georganiseerd op 10 maart 2018 in de Grote Kerk in Edam. Hier presenteren meer dan 10 Noord-Hollandse brouwerijen hun eigen gebrouwen bieren. Bier moet je aanspreken, en dat doen deze bieren zeker. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal! Maak kennis met de bieren van onder andere brouwerij De School, Mansbier van de Zuidas, Torenbier, Brouwerij De Monnick uit Monnickendam en Leeghwater uit het 'Land van Leeghwater'. Weer een heel andere samenstelling dan de vorige edities.

 

Bier & Bites

Die combinatie is onlosmakelijk, daarom kan je ook deze editie weer genieten van verse frieten, bijzondere snacks, heerlijke tapas plateaus en braadworsten.

 

Gezellig borrelen met je vrienden, familie, buren of collega's? Reserveer je eigen VIP tafel. Inclusief 2 munten, het Streek BIER Festival proefglas, programma, pinda's, chips en luxe zoute koek en dat voor  €14,50 per persoon.

Kaarten in de voorverkoop zijn vanaf € 10,- te bestellen via de website www.streekfoodfestival of facebook.com/streekbierfestivaledam/

Bij entree ontvang je je eigen Streek BIER Festival proefglas en het programma waar alle brouwerijen op staan met de bieren die zij zullen schenken.

 

Op 22 juli is er weer een StreekBierFestival, dan in de open lucht op de Kaasmarkt.


Locatie: Grote Kerk Edam     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Zie website
 
Soort: Culinair evenement/proeverij
Banner Banner Banner Banner