VVV Shop

Bij de VVV is een schat aan informatie-materiaal verkrijgbaar over het eigen gebied, maar ook over de rest van Nederland.

Een kleine greep uit het materiaal dat bij de VVV te koop is:
 
 Kaarten en routes
 • stadsplattegronden van Edam, Volendam en Amsterdam
 • stadswandelingen door Edam
 • provincie-kaarten
 • diverse fiets- en wandelroutes in de streek, als door het hele land.
 • steproute door Edam
 • waterkaarten
 • ANWB autoroutes
 • ANWB stadswandelingen
 • City Card Amsterdam  24 uur, 48 uur en 72 uur

Gidsen en magazines
 • Dienstregelingen Openbaar Vervoer
 • VVV Gidsen voor Vakantie en Vrije Tijd van alle provincies in Nederland
 • Het complete assortiment ANWB-fietsgidsen voor alle regio's in Nederland.
 • VVV-vakanties en citybreaks.
Verder verkoopt  VVV Edam verschillende souvenirs, zoals Delfts blauw, Hollandse    huisjes, koelkastmagneten in de vorm van klompjes, tulpen en hollandse huisjes,  sleutelhangers,  ansichtkaarten en bike-pointers voor de knooppuntkaarten.

 
In ons assortiment is een steeds wisselend aanbod boekjes verkrijgbaar, zoals:
 

 


 

Molens in Nederland

 


Dit boekje geeft een overzicht van alle molens die u in Nederland kunt vinden, inclusief uitgebreide beschrijvingen.

 

 
 
Fietsroutes
VVV fietsroute  "Rondje  Gouwzee" (25 km);  à € 0,50.
VVV fietsroute "Rondje Purmer" (32 km) à € 0,50
VVV fietsroute "Rondje Zeevang" (25-34 km) à € 0,50
Een compleet assortiment ANBW/Falkplan/VVV fietskaarten en gidsen vanaf € 1,95
 
 

Cadeaubonnen
Op zoek naar een cadeau dat écht op prijs wordt gesteld? Denk dan eens aan een cadeaubon van de VVV. Door de ontvanger altijd gewaardeerd. Zeker nu u bij de VVV winkel keuze heeft uit maar liefst 5 verschillende, leuke, originele Cadeaubonnen.

Er is er één jarig! Een collega jubileert! Het is vaderdag! Allemaal aanleidingen om een leuk kado te kopen. Maar wat? De VVV Edam lost dit probleem met een cadeaubon voor u op:


Cadeaubon
De VVV Cadeaubon is al meer dan 30 jaar de meest gewaardeerde Cadeaubon van Nederland. En terecht, want deze bon is te besteden bij ruim 35.000 winkels, waaronder warenhuizen, platenzaken, boekwinkels en pretparken. Voor jong en oud dus altijd een geslaagd cadeau!
Verkrijgbaar in € 5,- / € 7,50 / € 10,- / € 12,50 / € 15,- / € 20,- / € 25,- en € 50,-.

 

 

 Nationale Diner Cheque
Een cadeau dat altijd in de smaak valt. Niet alleen bij vrienden en familie, maar ook bij zakelijke relaties of personeel. Te besteden bij ruim 1300 restaurants in Nederland en België, die vermeld staan in het bijgeleverde gidsje. Meer informatie bij de VVV winkel, of op www.dinercheque.nl.


 


Podiumcard
Een gepast cadeau voor de liefhebber van het theater of een goed concert. Met de Podiumcard  geeft u een sfeervolle, mooie, grappige, ontroerende ervaring aan jong en oud. Voor de enige card met applaus kunt u bij de VVV winkel terecht. Verkrijgbaar alleen in de coupure van € 20,00 en uit te geven in het hele land, m.u.v. van der Ende Producties..


Nationale Bioscoopbon
Een gezellig avondje naar de film. Dan is de Bioscoopbon het leukste cadeau in het donker dat bij iedereen in de smaak zal vallen. En misschien wilt u zelf ook wel mee. Dan koopt u er toch gewoon twee bij de VVV! De Bioscoopbon, de leukste bon in het donker. Verkrijgbaar in diverse coupures en uit te geven in het hele land.

 

VVV Lekkerweg, het leukste overnachtingscadeau

VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. Deze variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van gezellige vakantiehuisjes voor het hele gezin tot avontuurlijke bootjes. Ook de landelijke ketens zijn beschikbaar.

                                      Lekkerweg cadeaukaart kan van €25,00 tot € 150,00.